Adriaansen Elektrotechniek
Everdenberg 319
4902 TT Oosterhout
info@adriaansenelektrotechniek.nl

Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties zijn vrijwel onmisbaar. Het digitale tijperk waarin we leven biedt ons ongekende mogelijkheden, met als basis de elektrotechnische installatie. Adriaansen Elektrotechniek installeert elektrotechnische installaties in allerhande projecten op het gebied van woningbouw als utiliteit, ook voor aanpassingen aan bestaande installaties en renovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Denk aan: sterkstroominstallaties, zwakstroominstallaties, verdeel- inrichtingen, noodverlichting zowel centraal als decentraal, keuringen conform NEN1010 en NEN3140. Voor alle disciplines hebben wij een 24-uurs storingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar is onder nummer: 0162-450233

Erkend bedrijf

Wij zijn een erkend installatiebedrijf die is aangesloten bij de SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en lid van Uneto-VNI (ondernemersorganisatie voor de installatiebranche), waardoor wij in eigen beheer een installatie kunnen keuren, zegelen en opleveren zonder tussenkomst van een nutsbedrijf.